Gebogen Pop Up Beurswand 3x3

Nieuw product

Prachtige beurswand als basis voor uw stand!

Frame van gepoedercoat zwart aluminium. Zeer stabiel frame met geschroefde verbindingen. De full color geprinte panelen zijn dmv magneetstrips eenvoudig te bevestigen aan het frame.

De beurswand wordt optioneel geleverd met 2 halogeenspots (150W per stuk). Makkelijk te transporteren in meegeleverde verrijdbare hardcase.

Meer details

€ 599,00 excl. btw

Datasheet

Hoogte224 cm
Breedte337 cm
Diepteca. 60 cm
Gewicht35 kg
Montagetijd4-5 minuten

Meer informatie

Zeer snel op te zetten beurswand, in enkele minuten een fantastisch resultaat.

Deze beurswand leveren wij in 2 afmetingen.

Frame van gepoedercoat zwart aluminium. Zeer stabiel frame met geschroefde verbindingen. De full color geprinte panelen zijn dmv magneetstrips eenvoudig te bevestigen aan het frame. Wordt optioneel geleverd met 2 halogeenspots (150W per stuk). De beurswand is makkelijk te transporteren in meegeleverde verrijdbare hardcase.

De transportkoffer is ook te voorzien van een print en een tafelblad en is daarmee een mooie balie in uw stand.

Met deze beurswand bent u verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en altijd van een uitstekende kwaliteit.

Tip!

Bij het langdurig niet gebruiken van uw beurswand, adviseren wij om de printbanen van de beurswand uitgerold op een vlakke plaats te leggen. Dit zorgt voor een langer behoud van uw beurswand.

Downloaden