Net als u, willen wij uiteraard de allerbeste kwaliteit voor uw bedrukte producten.

Om dit te bereiken, is het van belang dat u de juiste bestanden aanlevert bij uw bestelling.

Wij voeren altijd nog een kwaliteitscontrole uit, mocht hieruit blijken dat de kwaliteit onvoldoende is, dan zullen wij dit melden aan u. U kunt dan kiezen om door te gaan met de aangeleverde bestanden of nieuwe bestanden aanleveren. In beide gevallen echter kan dit tot vertraging in de productie leiden.

Daarom willen we u met klem verzoeken zelf al zorg te dragen voor de hoogste kwaliteit afbeeldingen. Hoe groter het product dat u besteld, hoe groter ook de aangeleverde afbeelding moet zijn. U kunt zich vast wel voorstellen dat een afbeelding die op een A4 al korrelig of wazig is, door ons niet in hoge kwaliteit op een beurswand geprint kan worden.

Vandaar enkele spelregels:

- gebruik zoveel mogelijk onze werktekeningen voor de juiste afmetingen. Deze staan, indien beschikbaar, onderaan op de productpagina.

- probeer afbeeldingen op het eindformaat nog minstens op een resolutie van 90 dpi te houden. Kunt u dit niet zelf controleren, houd er dan rekening mee dat een bestand voor een rollup banner meestal minimaal 2-3 MB groot moet zijn en voor een beurswand vaak wel minstens 5-6 MB om een goede kwaliteit te krijgen. Eea is afhankelijk van wat er op het ontwerp staat; het zijn dus slechts vuistregels.

- plaats geen teksten, logo's of belangrijke beeldinformatie dicht op de rand van uw ontwerp. Bij het snijden kan een afwijking ontstaan van enkele millimeters en dit kan leiden tot een verlies van informatie.